SENNA & YORICK, Amersfoort

   

 

Een photoshoot, niet helemaal ons ding, dachten wij. Maar goed, je wint een voucher dus waarom niet geprobeerd. Met zijn vieren op pad en we zouden wel zien.

Daar aangekomen een babbeltje gemaakt onder het genot van koffie en limonade.

Wat wilden we? Tja, een foto van de kinders. Maar hoe, daar hadden we nog niet over nagedacht. In eerste instantie een foto met z’n tweeën. Maar gaandeweg  de babbel gekozen voor twee enkele composities.

Senna mocht als eerste. Onwennig wat draaien met je hoofd, geboetseerd worden door de handen van Peter, werd er gewerkt naar een ontspannen sfeer. Dat zag je aan Senna. In de loop van de photoshoot ging ze helemaal op in het poseren en was een kleine aanwijzing voldoende.

Een gevoel van trots biggelde over mijn wang…

Toen mocht Yorick. Alleen had Yorick niet zoveel zin, want ja, een photoshoot. Da’s voor meisjes niet voor jongens… Dus met frisse tegenzin gingen trui en hemd uit. En daar sta je dan in je blote bast!

Maar ook hier zag je dat Yorick er plezier in begon te krijgen en dat de klik met Peter kwam. Er werd uiteindelijk gewerkt naar het idee wat Peter had vooraf bedacht had.

Na de photoshoot een keuze maken. Makkelijker gezegd dan gedaan!  En dan hadden Christel en Peter nog wel  een selectie gemaakt. Wikken, wegen en uiteindelijk gekozen voor Beauty en de Beast!

MARJAN en MARCEL