• "Ieder mens is mooi"

  • "Iedere photoshoot is een klein feestje"

  • "Wij werken met plezier naar een mooi eindresultaat"

  • "Welkom in onze photostudio"

CP PHOTO ART

Op 11-11-’11 is CP PHOTO ART opgericht door fotograaf Peter Bottema en zijn vrouw Christel Middelkoop.

De klanten van CP PHOTO ART komen uit het hele land en incidenteel van over de grens.

Over het algemeen worden de photoshoots bij CP PHOTO ART als een unieke belevenis ervaren met een bijzonder eindresultaat.

PETER BOTTEMA

Peter heeft zich na méér dan 30 jaar ervaring in o.a. reclame- en bruiloftsfotografie gespecialiseerd in het maken van karakteristieke portretten met een kunstzinnige uitstraling.

FILOSOFIE

“Van nature vind ik ieder mens mooi.” – Peter Bottema

“We hebben allemaal een uniek karakter en creëren in het leven een eigen persoonlijkheid. Deze wordt beïnvloed door de wereld om ons heen, waardoor vaak verborgen blijft wie wij werkelijk zijn.

Door onze ‘modellen’ tijdens de photoshoot volledig op hun gemak te stellen, slagen wij erin om tot de kern van iemand door te dringen en een intens en karakteristiek portret te maken.

Sereniteit, verstilling, en het spel van licht en donker zijn kenmerkend voor mijn fotografie. Zo voeg ik met licht een emotionele en intieme laag aan de portretten toe.”

CHRISTEL MIDDELKOOP

Christel Middelkoop heeft 28 jaar als chirurgisch kinderverpleegkundige gewerkt in verschillende academische ziekenhuizen.

Deze ervaring zet zij in om kinderen en cliënten met of zonder beperkingen tijdens photoshoots op hun gemak te stellen en te ondersteunen.