HELP OSKAR VOORUIT!

Oskar is een heel lief en vrolijk jongetje van 6 jaar oud. Hij heeft de ziekte van Pelizaeus-Merzbacher, een vrij zeldzame aandoening die zorgt voor problemen in de aansturing van het lichaam. Hierdoor kan Oskar zijn hoofd niet omhoog houden, niet lopen, zelfstandig zitten, eten of praten. Hij is meervoudig beperkt.

Wel kan hij heel goed en hard lachen! Het is een heel innemend kind dat precies snapt wat er om hem heen gebeurt, alles in de gaten houdt en dol is op gezelligheid en grapjes. Een zonnestraal!

Oskar woont samen met zijn moeder Bibi. Hij heeft 24/7 verzorging en aandacht nodig en kan niet alleen zijn. Dit maakt de financiële situatie moeizaam, zelfs zwaar.

CROWDFUNDING-actie

Onze bijdrage is een aanvulling op de crowdfunding-actie die voor Oskar en zijn moeder Bibi is opgezet. Er is namelijk heel hard een rolstoelbusje nodig voor Oskar. Oskar is inmiddels te zwaar geworden om hem door zijn moeder in en uit een ‘normale’ auto te tillen. Wilt u dit goede doel ondersteunen? Klik dan aub op: DEZE LINK.

Vanaf 1 januari 2023 ondersteunt CP PHOTO ART dit goede doel “HELP OSKAR VOORUIT!”

  • CP PHOTO ART doneert bij ieder verkochte foto € 4,- aan Bibi & Oskar.

Advies aan ouders:

  • Met regelmaat maken wij mee, dat ouders naar onze fotostudio komen en hun kind met beperkingen (welke dan ook) thuislaten. Dit vinden wij jammer en een gemiste kans. Maak een kind met die keuze niet minder belangrijk dan anderen, en neem je kind met beperkingen mee.
  • Wij krijgen werkelijk iedereen mooi geportretteerd. Onze stelling ‘ieder mens is mooi’ geldt bij ons voor iedereen.
  • Of je kind nu het Syndroom van Down heeft, Autistisch is, ADHD heeft, HSP heeft (overgevoeligheid), of beperkingen heeft zoals Oscar, of anders……… kom naar onze fotostudio. U zult verrast zijn!

Lees hier de ervaring van Bibi & Oskar:

BIBI & OSKAR, Nijmegen

‘Het resultaat is een prachtige serene foto, waar we allebei helemaal ontspannen op staan… Bijna alsof er geen fotograaf in de buurt was.’

Ervaringen van andere ouders die onze fotostudio hebben bezocht en een kind met een beperking hebben:

NICKY & FINN, Cuijk

‘Mijn zoontje van bijna 8 heeft ADHD, die blijft echt NOOIT stilstaan voor een foto. Maar wat ging het allemaal vloeiend! Lijkt wel magie!’

BOUKE & MARLIES, Montfoort

‘Bedankt voor de gezelligheid, een luisterend oor en een unieke ervaring!’

SUSAN & MIKE, Alphen a/d Rijn

‘Ik ben meestal wat huiverig voor photoshoots, maar Peter mocht Mike zelfs aanraken!’