PAUL, ANNE-MARIE & KIRSTEN, Rijswijk

PAUL-ANNE-MARIE-KIRSTEN-01-x PAUL-ANNE-MARIE-KIRSTEN-1-x

x_ERV-9

Beste redactie,

Met een prijspuzzel begin dit jaar, hebben wij in de Televizier een photoshoot gewonnen bij CP PHOTO ART. Toen wij in April 2014 bij CP PHOTO ART (Peter en Christel) in de studio kwamen, werden wij daar hartelijk ontvangen. Wij voelden ons al gauw op ons gemak.

Tijdens het voorgesprek kwam naar voren, dat wij toch wel een heel bijzondere wens hadden: onze zoon Shan, die 5 jaar geleden overleden is, wilden wij als het mogelijk was ook graag op de foto hebben met een al bestaand portret van hem. Hij zou dan weliswaar op de achtergrond aanwezig zijn.

De photoshoot die volgde, was met veel passie en emotie. Veel gelachen en natuurlijk ook tranen gelaten. Echt een belevenis, maar ook best vermoeiend. Voor ons was dit een ervaring, die wij nooit meer zullen vergeten. Ook met het uitzoeken van de beste foto, was voor Peter en Christel niets te veel. Een aantal keren zijn wij bij hun thuis geweest, om de foto uiteindelijk tot een mooi resultaat te laten brengen.

Wij willen hun dan ook heel erg bedanken voor alle mogelijkheden die zij ons hebben gegeven. En vooral naar het luisteren van ons verhaal. Wat ook heel apart was, was dat ze zelf de foto bij ons thuis kwamen brengen. De foto krijgt een mooie plek bij ons in huis.

Heel erg bedankt CP PHOTO ART en Televizier voor deze mooie prijs.