DETSY & HENK, Zwolle

Detsy-Henk_01-x Detsy-Henk_02-x

x_ERV-14

Na het winnen van een photoshoot via een puzzel, zijn we toch wat gespannen naar Hoofddorp vertrokken. Daar aangekomen viel de spanning meteen al weg door de hartelijke ontvangst van Peter en Christel.

Er volgde een ontspannen “koffie-uurtje”, waar ons werd uitgelegd  hoe alles in z’n werk ging  en konden wij naar de naastgelegen studio waar prachtige foto’s hingen. Peter speelt veel met licht en legt uit wat hij hiermee wil bereiken. Christel begeleidde het hele gebeuren. Tijdens het maken van de vele foto’s was de sfeer heel ontspannen, er werd veel gelachen. Na de shoot mochten we een foto uitkiezen die wij het mooiste vonden. Daarbij hebben wij wel geluisterd naar het advies van Peter en Christel.

Ik had geen idee dat er van ons zulke mooie foto’s gemaakt konden worden (meestal vonden wij onszelf er  niet mooi opstaan), maar dit overtrof alles. Wat een vakmensen zijn Peter en Christel.

We zijn nog een keer   teruggegaan naar Peter en Christel en zagen daar de (nu bewerkte) foto op een groot scherm. Deze was zo mooi dat wij haast niet kunnen wachten tot deze foto bij ons in de kamer hangt.