PASCALLE & RAFAËL, Hoofddorp

PASCALLE-x RAFAeL-x

x_ERV-10 (1)

Mijn schoonmoeder mailde mij. Ik heb een photoshoot gewonnen, misschien wat voor jullie? Ik was wel nieuwsgierig en ben CP PHOTO ART gaan bellen.

Christel stond mij te woord en vertelde mij wat de mogelijkheden waren. Op haar advies heb ik de website bekeken, die zag er toch wel heel mooi uit. Manlief en kinderen geïnformeerd en wat bleek, ze vonden het een leuk idee!

We werden zeer hartelijk ontvangen, met koffie thee en fris. We voelden ons direct op ons gemak. De kinderen gingen apart en man en ik gingen samen op de foto. Peter vertelde ons wat te doen en wij volgden.

Onze dochter kreeg de smaak te pakken, ze vond het steeds leuker worden! Een echt talent volgens Peter. Peter en Christel stelden ons op ons gemak. We maakten gekke grappen, maar er moest natuurlijk ook serieus gewerkt worden. Peter houdt niet van half werk, het moet niet “goed” zijn maar “heel goed”!

Ook onze zoon bleek talent te hebben, hij vond het geweldig om mee te werken aan de ideeën, die Peter en Christel aan gaven. De tijd vloog voorbij. Aan het einde van onze photoshoot gingen we samen onze foto’s bekijken. Kippenvel bij het zien van onze kinderen, hoe mooi de foto’s zijn geworden.

Uiteindelijk wonnen wij 1 foto en hebben wij er zelf nog 2 bijbesteld. Wij hebben een super geslaagde dag achter de rug. Wij kunnen het iedereen aanraden. Net zo leuk als een dagje uit, zoals naar een pretpark!

Familie Vera Evertman-de Wijs

x_ERV-10 (2)