SUSAN & MIKE, Alphen a/d Rijn

MIKE__1
x_ERV-1 (2)

Ik had met een puzzel een voucher gewonnen. Eerst maar even op de website gekeken, wat voor foto’s het waren. Toch wel diep onder de indruk en daarop een afspraak gemaakt voor een photoshoot van onze zoon Mike. Mike is geboren met het Goldenhar sydroom, waardoor de linkerkant van zijn gezicht onderontwikkeld is. Hierdoor ben ik meestal wat huiverig voor photoshoots. Kunnen ze Mike wel zo fotograferen, zodat hij er mooi opstaat?

Eenmaal aangekomen in de studio hadden we eerst een kennismakingsgesprek met Peter en Christel. Zo konden we aan elkaar wennen. In eerste instantie had Mike niet zoveel zin om foto’s van hem te laten maken. Om Mike en de fotograaf hun eigen “non-verbale communicatie” te gunnen, werden oma en ik naar de achtergrond gedirigeerd. Peter en Mike geraakten daarop in hun gezamenlijke cocon. Vanaf dat moment hadden ze pas echt een klik. Peter mocht Mike zelfs aanraken, terwijl Mike daar nooit van houdt. Ze waren echt samen in een soort van trance.

Na een uur was Mike het zat en wilde hij bewegingsvrijheid. Daarom zijn we gestopt en zijn we de foto’s gaan selecteren en zijn de portretten tegen elkaar af gaan wegen. We hielden er twee prachtig kunstzinnige portretten aan over en hebben deze vanzelfsprekend laten bewerken. Met trots hangen de foto’s bij ons boven de bank . Wat zijn ze gaaf geworden!!!

x_ERV-1 (1)