RINA & HANS, Medemblik

Wat zijn wij ontzettend blij dat we de Voucher voor een photoshoot, na wat twijfel, toch hebben gebruikt als opstap. Normaal gesproken waren we waarschijnlijk nooit met elkaar naar een fotograaf gegaan. Wij vonden het best spannend, vooral voor Hans omdat hij anderhalf jaar geleden de diagnose ‘Alzheimer’ heeft gekregen. Voor hem zou de photoshoot voor extra prikkels kunnen zorgen.

Allereerst hadden we een hartverwarmend en superfijne ontmoeting met Christel en Peter. Hoe we ons in het gesprek open stelden, van beide kanten, gaf een bijzonder en vertrouwd gevoel. Daarna kon de photoshoot beginnen en we lieten ons verrassen. Peter en Christel zetten ons in verschillende poses voor de camera. Op hun advies werd er halverwege een korte pauze genomen, vooral voor Hans was het fijn om even tot rust te kunnen komen. We konden daarna weer doorgaan met deze bijzondere belevenis. De bezorgdheid van Christel en Peter om Hans tijdens de photoshoot was superlief.

Zoals jullie ons op beeld hebben gekregen is kunst met een hele grote K.

De Liefde en intense Puurheid van ons leven is ontroerend om te zien in de twee prachtige Kunstwerken die nu bij ons aan de wand hangen. Zo blij, het heeft zo veel met ons gedaan. Ik ben niet gelovig, maar het heeft zo moeten zijn. De ervaring alleen al, is er eentje om in te lijsten, het was Fantastisch!

Hele dikke knuffel voor jullie, lieve mensen
Hans en Rina