INGE & STEFAN, LARS & FLEUR, Weert

Een hele ervaring voor onze kinderen en wat vonden ze het geweldig de photoshoot bij Christel en Peter. Met een (gezonde) kriebel in de buik en veel vragen richting Cuijk. Na een hartelijk ontvangst en een gezellig praatje was het dan eindelijk zover: de fotostudio in. Er hing zo’n relaxte sfeer. De kinderen vonden het geweldig ze zouden het zo weer willen doen!

En dan het resultaat; verbluffend. We werden er allemaal stil van. Vooral onze zoon van 11 jaar vond de foto’s (van zichzelf) zooooo mooi; “Die wil ik op mijn eigen slaapkamer”, was zijn eerste reactie. Ook onze dochterlief van 8 jaar was verrast door haar foto; “Echt super mooi”. En elke foto had wel iets bijzonders. Wat kan kiezen dan toch moeilijk zijn?!

Twee weken later komen we terug om onze gekozen selectie op groot scherm te bekijken. Dit keer met het hele gezin. Enorm benieuwd naar wat papa er van zou vinden. Ook die kreeg een brok in zijn keel. Je wordt als het ware de foto ingezogen en zoals hij zei: “Ik kijk zo bij mijn kinderen binnen. Hun ware ziel is zichtbaar op de foto” Elk detail, vorm, kleur en vooral de intense blik van de ogen, kippenvel!!

We hebben de foto thuis in de woonkamer hangen en elke dag lopen we langs en blijven we even stil staan om te kijken, wat een parel hebben wij aan de muur hangen!! Ook andere mensen zijn verwonderd over het kunstwerk (wat zo mag je het zeker noemen!!). (schoon)Moeder met de tranen in haar ogen zei; “Ik heb werkelijk waar al 20 min. voor de foto gestaan en zie telkens meer” – geweldig toch zo’n reactie.

Inge en Stefan, Lars en Fleur