SONNY & PRISCILLA, Cuijk

Via de Jumbo kreeg ik een voucher voor CP PHOTO ART.

Nieuwsgierig dat ik was ben ik op de website gaan kijken en dan kom je foto’s tegen die heel erg mooi zijn maar ook heel anders dan ik gewend ben om te zien van een fotograaf. Van de ene kant had ik gelijk zoiets van: “Nee, dit is echt niets voor mij!” en aan de andere kant vond ik het wel interessant ondanks dat dit ver buiten mijn comfortzone ligt. Omdat ik er toch steeds aan bleef denken heb ik een afspraak gemaakt.

Op de dag van de afspraak was ik zenuwachtig maar door de warme ontvangst van Christel en het koffie/thee moment smolt dit weg als sneeuw voor de zon. Zelf had ik heel erg het idee dat Peter Sonny en mij heel erg goed aanvoelde en dat was een fijn gevoel.

Op een gegeven moment kwam het gesprek op mijn vorige relatie en dat ik hard heb moeten knokken om te kunnen staan waar ik nu sta in het leven maar nog wel worstel met sommige dingen. Normaal gooi ik dit niet zomaar op tafel maar het kwam via een zijweg ter sprake.

Ik wilde graag foto’s van ons tweeën omdat dit veilig voelde en het kwam niet eens in mijn op om alleen een foto te laten maken. Ik was best nieuwsgierig hoe Sonny op een foto eruit zou zien waarop zijn mooie glimlach een keer niet de grootste blikvanger was. Peter gooide echter roet in het eten en wilde ook graag foto’s van mij alleen maken. Hij zag een kracht in mij en wilde dat op een foto vastleggen zodat ik met eigen ogen kon zien wat hij zag. Christel voelde meteen aan dat ik dit wel heel spannend vond en gaf aan dat we eerst met Sonny zijn foto’s zouden beginnen dan wist ik wat er gebeuren ging.

Uiteindelijk hebben we beide individueel foto’s gemaakt en van ons samen. Christel zorgde ervoor dat ik me heel erg op mijn gemak voelde en mij geen moment onzeker heb gevoeld. Peter zorgde voor wat humor en ontspanning waardoor het een hele leuke photoshoot werd. De passie van beide voor het vak is heel erg voelbaar en dat is mooi om mee te maken. Ook is het voor beide erg belangrijk dat diegene van wie de foto’s gemaakt wordt zich ontspannen voelt en op het gemak is.

Dan is het moment daar dat je je bewerkte foto’s gaat bekijken! Heel spannend!

Bij het bekijken van de foto’s kregen wij het gevoel dat we geen klanten waren maar onderhand leden van het gezin. En dat zegt veel over Christel en Peter en hoe zij te werk gaan.

Ik viel even stil bij mijn foto want wat is hij mooi geworden! Precies zoals ik ben zonder de rare fratsen die ik normaal uithaal om enigszins toonbaar op een foto te staan. Wat helaas niet altijd lukt. Sonny straalde een ontzettende rust uit op zijn foto en voor een druktemaker als hij is dit mooi om te zien. Zijn glimlach was nu niet de blikvanger maar zijn ogen en lange wimpers wel! Christel was er jaloers op.

Ik ben ontzettend trots op onze foto’s en ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Christel en Peter bedankt voor deze unieke en geweldige ervaring!

Veel Liefs,
Sonny & Priscilla