FERDINA & PIETER, Franeker en Minnertsga

 

 

Ik had een voucher gekregen voor een photoshoot bij CP PHOTO ART bij een halfjaar abonnement op de Puzzel & Win. Eerst maar eens gluren op de website van CP PHOTO ART. Wat een prachtige foto’s staan daar, maar zou ik dat zelf wel willen? Maar het leek mij wel heel leuk om dit samen met mijn vriend te doen. Zou hij dat wel leuk vinden? Gelukkig wel en een afspraak was snel gemaakt. Zo reden wij in januari richting Badhoevedorp.

Aangekomen werd er eerst uitgebreid koffie gedronken en kennisgemaakt en werden onze wensen besproken. Daarna de studio in en mocht mijn vriend als eerste op de foto. Peter druk fotograferend en Christel gaf aanwijzingen aan ons. Dit alles op een zo rustig mogelijke wijze waardoor eventuele zenuwen verdwenen. Daarna ik nog solo op de foto en als laatste nog een sessie met ons samen.

Na deze sessies kom je erachter dat het behoorlijk inspannend is, daarna komt het uitzoeken van de mooiste foto’s. Daar hebben zij een apart systeem voor bedacht, zodat er uiteindelijk nog een paar foto’s overblijven waardoor de eindkeuze minder lastig wordt. De begeleiding en kunde van Christel en Peter maakte de keuze ook gemakkelijker. Niet onze intentie maar toch gekozen om de foto’s te laten bewerken (vier stuks).

Een week later op zaterdag nog een keer naar Badhoevedorp bij Peter en Christel thuis om op een groot scherm de resultaten te bekijken. De foto’s waren zo mooi geworden dat je echt geraakt werd door de schoonheid, kracht of kwetsbaarheid. Alle details en mogelijkheden besproken en uiteindelijk besloten om de vier foto’s in twee bestellingen te nemen.

Inmiddels de eerste twee foto’s binnen gekregen en opgehangen op een mooie plek in de woonkamer. Wat een uitzonderlijke foto’s en kwaliteit en een bijzondere uiting van onze liefde voor elkaar.

Ferdina en Pieter.