ANNELIES & VINCENT, Barneveld

We kwamen bij CP PHOTO ART terecht na het winnen van een photoshoot bij Puzzel & Win. Hun stijl van foto’s maken was voor ons onbekend, maar we werden wel nieuwsgierig; vooral de specials inspireerden ons. Door omstandigheden hebben wij namelijk nooit een echte gezinsfoto kunnen maken. Onze vader overleed toen wij nog heel jong waren en onze moeder ruim tien jaar geleden. Dat maakt het voor ons nog specialer.

Tijdens een intakegesprek nemen Christel en Peter echt de tijd om te weten wie ze mogen fotograferen. Tijdens ons gesprek hebben we onze wens voor een gezinsfoto voorgelegd. Wat zou het mooi zijn als dat zou kunnen, zeker omdat we alleen foto’s van mindere kwaliteit hadden. Maar Peter had er alle vertrouwen in dat dat wel zou lukken.

Tijdens de fotosessie zorgen Christel en Peter voor een ontspannen sfeer om zo tot een goed resultaat te komen. Er werden zowel foto’s van ons beiden als apart gemaakt. Na de fotosessie deden Christel en Peter eerst een voorselectie en daarna hebben wij daaruit een definitieve keuze gemaakt. We kozen ervoor om alle drie de foto’s te laten bewerken, zodat alle oneffenheden weggewerkt zouden worden.  Alles voor een goed resultaat!

We kwamen nog een keer terug in Cuijk om de bewerkte foto’s te bekijken. Vooral de gezinsfoto maakte diepe indruk op de manier hoe het in beeld was gebracht. Onze ouders waren precies neergezet, zoals we dat voor ogen hadden.  Onze moeder op de voorgrond en vader trots over de schouder meekijkend. Heel bijzonder.

Een aantal weken later kregen we de uiteindelijke “PHOTO ART” netjes thuis bezorgd. Het zijn echt kunstwerken geworden. Het is verrassend hoe het beeld steeds weer een ander verhaal laat zien. Het gaat steeds meer leven.

We zijn er superblij mee en laten het enthousiast aan iedereen zien!
Dank jullie wel.

Annelies & Vincent