DIANA, Heerlen

x_ERV-17

DIANA-xNiet gehinderd door enige kennis en ervaring naar Amsterdam gereden voor een afspraak in de fotostudio van Christel en Peter.

Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en volgt een korte uitleg. Ik weet nog goed dat Peter vroeg: Ben jij ook van de huid? Christel merkt dat dit vakjargon om enige uitleg vraagt. En ja hoor, ik kan nu volmondig zeggen, dat ik ook van de huid ben!

Van de ene op de andere minuut ben ik in een andere wereld terechtgekomen. De wereld van Christel en Peter. Ik ben nieuwsgierig naar wat er allemaal om mij heen gebeurt, ik luister naar de aanwijzingen van Christel. Het is spannend,  in- en ontspannend tegelijkertijd. Kortom een intensieve ervaring. De tijd vliegt om. En dan samen het resultaat bekijken…

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, in zekere zin ook wel even confronterend om jezelf in een hele andere setting te zien. Maar ik ben heel blij met het resultaat en ik vind de foto’s prachtig.

Tijdens de autorit naar huis heb ik alles nog eens de revue laten passeren. En ja, het voelde goed, de wereld van Peter en Christel.

Warme groet, Diana